| |
przyjazn z mezczyzna Autor: malina_ Data: 14/04/2009, 10:58:21 | odpowiedz odpowiedz cytując |  Moja historia moze odbiega od tych, o ktorych sie pisze na tym portalu, poniewaz nie dotyczy ona zwiazku jako tako ale bliskiej znajomosci a wrevz przyjazni z chlopakiem. Problem jest w tym, ze ow chlopak- czyli przyjaciel jest niedoszlym chlopakiem. W sensie na poczatku znajomosci cos iskrzylo, potem ja sie wkrecilam a on niekoniecznie a potem juz byly same klotnie i rozlam.. Od paru miesiecy znow znajomosc reaktywowala sie na zasadzie przyjazni. Mimo, ze od przeszlosci minelo tyle czasu i wiele chwil spedzilismy milych jakos nigdy do konca nie mozna sie jej pozbyc..I wlasnie przez nia klocimy sie czasem z mojej winy czasem z jego o rzeczy zupelnie blahe. Nie ukrywam, ze jak odpowiada o swich nowych pdobojach milosnych to chwilami wkurza mnie to ale nie na zasadzie ze ja chce z nim byc teraz tylko tego, ze dla mnie np nie byl taki mily kiedys. Nie moge tez przebrnac przez jego liczna kolezanki, dla ktorych pewnie jest mily a dla mnie nie ma humoru. Ale to co sie zdarzylo w ten weekend to juz szczyt... w sumie nie mam sobie nic do zarzucenia, nie tym razem. A on oczywiscie znow wkurzony na mnie, monstwo obelg ze jestem glupia i ze wariatka.. Jakkolwiek sie nie poklocimy, nie wyzywam go nigdy. Poczym, za pare minut dzwoni i przeprasza..a w takcie tej rozmowy znow sobie cos ubzdura i od nowa. Nie mam sily na wyzwiska, czuje sie stlamszona ale w pewien sposob uzalezniona od tej znajomosci. Sa chwile, kiedy naprawde jest super i nie potrafie nie brac tego pod uwage...mam tez taki charakter ze szybko wybaczam i boje sie ze bede sie meczyc jak zerwe ta znajomosc. Ale z 2 strony to on jak sie nie ukladalo miedzy nami zawsze zrywal kontakt i nie wytrzymam jak kolejny raz tak bedzie z jego inicjatywy. Jestem pogubiona, nie wiem co robic z jednej strony jest fajnym kolega a z drugiej niszcza mnie te klotnie ale nie umiem zerwac bo boje sie, ze bede tesknic...A z trzeciej strony obawaim sie, ze jestem juz jakas uzalezniona i przyzwyczajona, nie chce tracic przyjazni na darmo.
Pomozcie...
pokaż treść wszystkich wiadomości
|
powrót do forum |
|
|
Zaloguj się...
› Przypomnij hasło › Zarejestruj się
Kategorie
Najnowsze tematy
» zobacz więcej...

Polecamy