Pierogi gotowe - też można gotować w wodzie

1. Zagotuj i posól wodę identycznie jak w przypadku gotowania surowych pierogów (instrukcja powyżej)
2. Wyjmij pierogi z opakowania i ostrożnie wrzucaj do wody
3. Gotuj (bez przykrycia) kilka minut
4. Odcedź i smacznego!

Autor: cook-mistrz, 11/07/2012, 16:55
Punktów: 42. Oceń tę poradę! oceń pozytywnieoceń negatywnie zgłoś do usunięcia

‹ powrót do tematu

Komentarze (4)

  • spaliły sie
    dobrykuchasz, 03/08/2015, 13:53

  • hahahaa
    Leżę, 15/02/2016, 19:44

  • Kilka minut to żadna odpowiedź. Po 9min wyciągniesz "kapcie", po minucie nieodgrzane w środku.
    no tak..., 06/01/2017, 13:42

  • Ile minut bo to najważniejsze,te z serem po 8 minutach mają w środku zwarzony ser i są niejadalne,te z mięsem będą do zjedzenia jeżeli ciast dobrze trzyma i się nie rozkleją,
    Ida, 02/02/2017, 16:13

‹ powrót do tematu

https://www.milionporad.pl/