1. Zagotuj i posól wodę identycznie jak w przypadku gotowania surowych pierogów (instrukcja powyżej)
2. Wyjmij pierogi z opakowania i ostrożnie wrzucaj do wody
3. Gotuj (bez przykrycia) kilka minut
4. Odcedź i smacznego!
Autor: cook-mistrz, 11/07/2012, 16:55 Punktów: 42. Oceń tę poradę!
Kilka minut to żadna odpowiedź. Po 9min wyciągniesz "kapcie", po minucie nieodgrzane w środku. no tak..., 06/01/2017, 13:42
Ile minut bo to najważniejsze,te z serem po 8 minutach mają w środku zwarzony ser i są niejadalne,te z mięsem będą do zjedzenia jeżeli ciast dobrze trzyma i się nie rozkleją, Ida, 02/02/2017, 16:13
spaliły sie
dobrykuchasz, 03/08/2015, 13:53
hahahaa
Leżę, 15/02/2016, 19:44
Kilka minut to żadna odpowiedź. Po 9min wyciągniesz "kapcie", po minucie nieodgrzane w środku.
no tak..., 06/01/2017, 13:42
Ile minut bo to najważniejsze,te z serem po 8 minutach mają w środku zwarzony ser i są niejadalne,te z mięsem będą do zjedzenia jeżeli ciast dobrze trzyma i się nie rozkleją,
Ida, 02/02/2017, 16:13