Kup pieczywo tostowe lub parę bułek, poukładaj na każdej coś innego (lub to, co akurat masz w lodówce) i zamknij w piekarniku na parę minut, aż będą ciepłe. Bułki w formie grzanek nabierają zupełnie nowego wymiaru!
Autor: jezyna, 21/11/2007, 13:55 Punktów: 54. Oceń tę poradę!
A na bułkę można wrzucić nie ser jak wszyscy, ale np. tuńczyka, który nie jest taki drogi. Albo szynkę + ananasa z puszki... emtek, 24/11/2007, 00:20
Lepiej zwykłe kanapki... Bułka i chleb tostowy są fuj, poza tym to bomba kaloryczna, a chyba każdemu zależy na zdrowej żywności. Z pieczywa razowego grzanek raczej nie zrobię. ambu, 29/01/2013, 20:16
A na bułkę można wrzucić nie ser jak wszyscy, ale np. tuńczyka, który nie jest taki drogi. Albo szynkę + ananasa z puszki...
emtek, 24/11/2007, 00:20
Lepiej zwykłe kanapki... Bułka i chleb tostowy są fuj, poza tym to bomba kaloryczna, a chyba każdemu zależy na zdrowej żywności. Z pieczywa razowego grzanek raczej nie zrobię.
ambu, 29/01/2013, 20:16